Gyakori kérdések és válaszok

Hol található a Füzes Rendezvényház?

A Füzes Rendezvényház Péteriben, a Péteri Rendezvénypark és horgásztó zárt, privát területén található, annak egyik helyszíne. A parkban van a másik helyszínünk a Csillagfény Bár, amely nagyobb rendezvények megtartásásra  alkalmas.

Mikor van nyitva a helyszín?

A Füzes Rendezvényház egész évben várja a vendégeket. Kizárólag zárt csoportok részére rendezünk itt vendéglátást igénylő rendezvényeket, mint pl. esküvők, céges partik, konferenciák.

Mikor tudom megnézni a helyszínt?

A helyszínt csak előzetesen egyeztetett időpontban tudjuk megmutatni, munkanapokon 9:00 – 16:00 között, de bizonyos napokon ettől eltérő időpontban is. A helyszínbejárást írásos ajánlatküldés előzi meg, így a személyes találkozás már célzott kérdésekre adhat választ.

Hogyan tudok ajánlatot kérni?

Minden esetben e-mailben küldünk részletes tájékoztatót, mely tartalmazza a helyszín ajánlatát, a catering, a technikai és a dekorációs ajánlatokat is. Várjuk ajánlatkérését az info@fuzesrendezvenyhaz.hu e-mail címre!

Ajánlott-e rendezvény/esküvőszervező felkérése?

Nagyon hasznos, igen, mint ahogy esküvői ceremóniamester felkérése is. Mi helyszínként biztosítjuk az adottságokat, az ételt és italt, a dekorációt és a technikát, egy külsős esküvőszervező pedig tartja a kapcsolatot és egyeztet a külső szolgáltatókkal is (pl. zenekar, DJ, ceremóniamester, fotós, videós, cukrászda) azért, hogy minden tökéletes legyen.